fbpx
Novapress.bg > България > Велислава Дърева с остри критики към Нинова

Велислава Дърева с остри критики към Нинова

Най-острото перо на БСП, известният журналист и интелектуалец Велислава Дърева, отправи остри критики към лидерката на левицата във Фейсбук. Тя я обвини, че „…Еднолично, без решение на Националния съвет на БСП, Нинова подмени събора на Бузлуджа с митинг на 25 юли на жълтите павета“.

Дърева припомня, че народният представител от БСП Красимир Янков се обърна през фейсбук страницата си със спонтанна декларация към всички социалисти да се съберат на Бузлуджа на 1 август от 11 часа. Според нея, поканата на Янков бе „обругана“ от интернет троловете на Нинова.

Дни след инициативата на депутата от БСП, парламентарната група на левицата отправи СМС – покана към социалистите да поднесат венци на историческия връх, в същия ден. Журналистката намекна, че това е поредното решение, което не е взето от ръководните органи на БСП.

One reply on “Велислава Дърева с остри критики към Нинова”

До кога ще лъжеш Велислава и ще спреш да сееш раздори! Не разбра ли че общината , заради Сovib-29, е заб смила събора и поради това е променена датата и местото. Дори завистта ти е пословична. Погледни се,!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новият супермодел „V12 Speedster“ на“Астън Мартин“